tisdag 17 januari 2012

Berklee

Herregud, var ska jag börja? 
Hela dagen har varit ett fantastiskt kaos av nervositet, förvirring, spänning, osäkerhet, förväntan; Jag kan nämna hur många känslor som helst. Hela min mage håller nämligen på att explodera av dem. 
Hursomhelst är jag nu ägare av en 15 tums MacBook Pro, jag önskar att jag kunde spela klarinett som Feliz Peilki, jag har insett att jag faktiskt ska plugga till att bli musiker, jag har lärt känna säkert 40 människor pyttelite (bland annat en kille som ska läsa till TV-spelskompositör och har huvudinstrument Banjo!), jag har hela dagen hört hur fantastiskt Berklee är och vilken möjlighet det är för mig att gå här, och nu måste jag gå och sova för att smälta allting lite.

Visste ni förresten att Howard Shore ville bli Rock'n'roll-saxofonist när han gick på Berklee?!
Jag visste inte ens att han hade gått på Berklee, haha. 

Men godnatt kära vänner! Det blir tidigt upp imorgon för att göra alla tester, så att man får veta vilka klasser man hamnar i. Hurra!


Som Larry Simpson sade: Welcome Home, Time to get Busy!
En summering av hur dagen kändes: Massor av trummisar i galna hattar, dansandes runtomkring dig samtidigt som de spelar ett stadigt karneval-beat.