Monday, February 6, 2012


Jag kan inte sova, så jag lyssnar på Billy the Vision and the Dancers och skriver istället (lagom pop). Jag och Stian avslutade låten idag, förutom några rader med text som bara inte vill komma till mig. Men förhoppningsvis har de dykt upp lagom till Open Mic på torsdag. Haha sjukt, jag hade vanligtvis inte ställt upp på en Open Mic kväll, men nu känns det som att det är tid att börja utmana sig själv och sätta sig i obekväma situationer. 


När vi var klara, sådär runt halv tio, fick jag ett mail från min Rythmgroove-ensemble-lärare, som skrev: "Ni har väl inte glömt att ni har en läxa som ligger på CampusCruiser? Jag sa att den skulle ligga där i Måndags men ni kanske missade det." 
Men hej. Bra att skicka det mailet söndag kväll, jag hade gått och väntat på ett mail om läxa hela veckan, och inte haft en aning om att man kunde hitta allt på CampusCruiser... Så helt plötsligt fick jag ett jazzchart att skriva och printa i 8 ex till imorgon bitti. 
Som tur var så var det inte jätte avancerat, för jag kunde några av låtarna man fick välja mellan. Lider med popsångarna i min klass som inte har sjungit så mycket jazz, för vi ska sjunga upp dem imorgon. Så kan det gå. 

No comments:

Post a Comment