Monday, February 20, 2012

Söndag Feb 19

Så jag tänkte att jag inte skulle hitta på något med folk idag eftersom det blev fest igårkväll (vi gick till en lägenhetsfest där man betalade $5 och fick dricka hur mycket man ville för det. Kan säga att det var ganska mycket folk där.) Men det gick ju inte att undvika, så idag hängde jag med Matt, Stacey och Giorgi från Georgia (klockrent namn, lätt att minnas), och jag fick dessutom träffa Amit, som jag skulle ha delat lägenhet med innan jag hittade lägenheten på Boylston st! Jag har typ sett henne i korridoren och så, men vi har liksom aldrig hälsat, trots att vi båda känner igen varandra från facebook! Så det var väldigt kul. Hon är fett cool, och från Israel. 
Jag hade också rep med ensemblen klockan 2. Vi var tre stycken som möttes upp och brainstormade idéer till vårt projekt: Göra najsiga versioner av poplåtar. Så vi har just nu början till en Umbrella-ballad, en TeenageDream-Gladjazzlåt, och en If I were a boy i 6/8. Sjukt kul var det. Och jag ska föreslå att  vi spelar in grejerna om de blir bra!
På tal om spela in så ska jag och Stian spela in imorgon. Så snart får ni höra ljuv musik från min soundcloud! Hoppas jag, hehe. (Men jag ska inte tjata om det, även om jag är sjukt entusiastisk, för då bygger jag upp för mycket förväntningar!) 


Malin, nu ska jag kolla tredje säsongen av Misfits! Tack för tipset, jag är fast!

No comments:

Post a Comment