Wednesday, February 8, 2012

Vänner, väsen och filosofi

Jag träffade en ny kompis igår! (Eller tekniskt sett sågs vi redan på orientation, men p.g.a. diverse scheman har vi inte setts sedan dess.) Hursomhelst så heter hon Vivienne och kommer från Holland. Jag fick höra en skiva som hon ska släppa snart. Häftiga gammalmodiga jazzarrangemang med bara henne på sång, klapp och knäpp. Så jag spanade in hennes hemsida idag, och det visar sig att hon redan har släppt en skiva och är med och sjunger på massor av ställen i Holland. PLUS att hon har en master i Clinical Psychology! Shit, hur hinner man med när man bara är 25? 

Sådant får mig liksom att börja fundera på om jag borde ta tag i mitt liv? Kanske skriva en hitlåt och skaffa en snygg hemsida? Skaffa mig en master i Ear Training kanske? Haha, mitt favoritämne. Men seriöst. Jag undrar ofta var jag kommer hamna i slutändan. Vad jag kommer jobba med och hur mitt liv kommer se ut. Kommer jag alltid flacka runt på olika skolor och jobba på Konsum mellan varven, eller kommer jag faktiskt kunna försörja mig på musiken? 
Stora frågor kära vänner. Stora frågor. 
Och från det till något helt annat:


Väsen kommer till Boston och har clinic på Berklee! Jag ska så lätt gå! 
Lyssna på folkmusik och prata lite Svenska! :)
2 comments:

 1. Åh, Väsen är ju asbra!! Har sjungit med dom. Och jag tror självklart att du kommer bli en ascool jazztjej som försörjer sig utan extraknäck på Konsum!
  iallafall:
  BIG NEWS!!! Om allt går enligt planerna så ska jag köra bakom en tjej som ska ha release och turné i New York i april-maj!! Så, eeeeh, 30 mil till Boston, JAG KOMMER!!!! WOHOOOOO

  ReplyDelete
  Replies
  1. Men nej! Fy fan vad cooooooolt! :D Du kommer ju lätt hit alltså! Och vi kommer ha jäkligt kul! Jag åker nog hem runt 11 maj dock. Kan va bra att veta. Fast om du bara kan komma efter det kan jag kanske åka hem senare! Börjar eventuellt jobba 21 maj på akzonobel. :) FY FAN VAD NICE! Puss!!!

   Delete