Saturday, June 2, 2012

Rep och framtidsförutsägelser

Sedan Matilda kom hit har det gått mycket bättre att repa, för jag behöver inte längre spela piano samtidigt som jag spelar klarinett och sjunger.

Vi är som en liten familj här på Birka. Bor uppe i längorna, lagar mat tillsammans och när vi inte jobbar och repar så dricker vi te och pratar strunt. Småsaker som att det var jätte populärt att bleka rumpan i LA för några år sedan. Småsaker.

Vi hade tarot-kväll igår. Jag fick veta att jag kommer ha mycket motgångar under den närmaste framtiden, men jag gör vad jag är bra på för att jag älskar det och om jag håller i det så kommer det till slut att löna sig. Det kändes ju betryggande...  Nej, ska jag vara ärlig så vet jag inte om jag tror att det fungerar. Men Ian säger att det handlar om hur man tolkar korten, att svaret redan finns inuti dig själv, och korten får dig att söka igenom det. (Ungefär) Och det kan jag ju gå med på. Dessutom berättar korten bara vad som kommer att hända om inget annat händer istället. Förvirrande? Ja, men om du ser det såhär: Korten förutspår att du är på väg att köra rätt in i en vägg (bokstavligt) och när du ser det så kan du antingen välja att fortsätta köra i samma speed eller att trycka på bromsen..

Nog om framtiden. Nu ska jag äta lunch med lilla familjen.

No comments:

Post a Comment