Tuesday, July 31, 2012

31 Juli

19 dagar tills jag åker tillbaka till Boston. Inte långt kvar nu. 

På jobbfronten händer inget av intresse (varken för mig eller er). Man sliter och får betalt. Fint och bra. 
Men på musikfronten händer det mycket. Jag och Jenny har fortsatt på vår inspelning av låten vi har skrivit, jag har repat med Saba Timothy inför konserten på Kulturfyren den 8 augusti (kolla kulturfyren.se), idag spelade jag och Fanny in och arrangerade hennes låt Ceiling och jag hann till och med att jamma lite jazz med Filip. Ni ska få höra allt när det blir klart (hoppas jag hehe). Jag är glad att jag är igång och produktiv. Inte kan man säcka ihop bara för att man är på sommarlov. 

Jag börjar dessutom bli bättre på både Tonal Harmony och Harmony 4. Seriöst så är Harmony 4 inte så mycket nytt. De pratar om ostinaton och om modal interchange chords. Spännande eller hur? Så snart är jag harmony expert. Hurra!


No comments:

Post a Comment