Saturday, August 11, 2012

Wedding!

Bruden med bukett i taxin till kyrkan
Så Emelie och Andrej gifte sig idag! Så himla fint! Och jag gick från att bara komma på efterfesten till att sjunga på middagen till att vara med och förbereda brudens klänning! Har aldrig varit med om något liknande, och det var så otroligt vackert! Jag är fascinerad att Emelie kunde hålla sig så lugn hela dagen. Själv var jag nervös, fastän det inte ens var jag som skulle gifta mig! Men det blev en toppen dag, och till och med vädret var med oss. (Tackar Gud för den fina gesten.) 



De gifte sig i St. Jacobs kyrka i Kungsträdgården, sedan åkte vi båt en tur och minglade, för att stiga i land på Nationalmuseum där middagen väntade med massor av fina tal, både på svenska, engelska och ryska! Jag tror att nästan alla som var där var musiker av något slag (det var till och med två bekanta i jazzbandet som spelade), vilket gjorde mitt, Jennys och Sasas framträdande väldigt nervös, men det gick bra och vi fick en hel del bord att börja gråta av glädje (mission completed). Sedan var festen i full gång och jag som har haft kruppkänningar i tre dagar fick en basröst som hette duga! (Gick helt seriöst ner en oktav i register!) Så sammanfattat: En lyckad dag!



Vi kastade rosenblad på dem istället för ris! 
The maid of honour (även kallad Maidzilla) i sin snygga blå klänning!


Vandrar till båten Sunna som vi åkte med ut till Nacka innan vi kom tillbaka till Nationalmuseum för att äta middag!



Tårtan, gjord av Andrejs släktingar var ett spektakel. Den var över en meter i diameter! För stor för att gå in i kylen så de fick skära ner den för att sedan bygga ihop den. 

No comments:

Post a Comment