Saturday, September 22, 2012

Äntligen ett slutgiltigt schema

Berättade jag förresten att jag tentade av Tonal Harmony 1? Lycklig blev jag, för med tanke på hur stressigt och ofokuserat det var på provet (i tillägg hade jag inget suddgummi) så är det helt otroligt att jag klarade det.

Så nu har jag äntligen fått mitt schema. Jag visste inte vad jag ville välja istället för Tonal Harmony, så först blev det en counterpoint klass, men sedan insåg jag att om jag pluggar lite flitigt så kanske jag kan  som heter Modern Politics. Jag gick på en lektion och förstod INGENTING! De pratade inte bara med avancerat språk utan även om Amerikansk historia och politiska system. Det blir kanske ett senare tillval, för jag vill inte att det ska ta över allt musicerande. Så jag valde en klass i franska! Ganska random, men kul att ta upp igen.

2 comments:

 1. yay! congrats on knocking out one more class! :D

  ~##

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha well thanks. It kinda gets a little cheaper then ;)

   Delete