Sunday, November 18, 2012

A night out

Fredagen var lång! Längre än vanligt. Jag trodde att jag skulle svimma efter conducting-lektionen, men Niduk kom och räddade mig med en låt han har skrivit. Jag ska sjunga den på hans recital i december och den är otroligt vacker! Så jag överlevde kvällen, stötte på Ben i lobbyn till 150 och gick för att dricka kaffe på Pavement. Med min nyvunna artificiella energi kände jag mig plötsligt inte alls så trött, och Vivienne gav förslaget att gå ut och dricka en öl och dansa på gayklubb. Ett fantastiskt förslag tyckte jag, och vips gick vi till Cambridge. Tyvärr var kön in till gayklubben såhär lång:
 ... och lite till.... Så vi bestämde oss för att träffa Viviennes kompisar på ett kommunist-hak lite längre ner på gatan, (visste inte att det fanns sånna ställen i usa..) och kvällen blev fylld med kärlekshistorier från Vivienne och Diphne, och äventyrliga försök att stjäla dörrvaktens namnskylt. Tillslut bad Mr. Dörrvakt om en kyss för stickern (som det förresten stod "My name is: Awsome Kisser" på) så Viv fick inget annat val än att ge honom en, med mig och Diphne jublandes i bakgrunden.
En bra kväll helt enkelt.

No comments:

Post a Comment