Saturday, November 24, 2012

Thanksgiving!
Onsdagkväll firade vi Thanksgiving på skolan, innan alla åkte hem till sina föräldrar för att äta alldeles för mycket kalkon och stuffing. Entréavgiften var antingen 3 dollar, eller en burk med mat som sedan går till välgörenhet. 


Jag, Samuel och Ben gick dit tillsammans efter ensemblen och festen var redan i full gång med flera band och massor av mat och inte minst desserter! Jag provade på pumpapaj, men blev lite besviken för jag trodde att den skulle smaka mer exotiskt (har väl byggt upp en bild av hur det skulle smaka eftersom att det serveras överallt just nu! Pumpaöl, pumpapaj, 
Resten av dagarna har varit precis vad jag behövde. Lite avslappning innan finals och konserter kommer igång. Igår blev det shoppingdag: Black Friday! Men Athena blev sjuk mitt i alltihop så hon och jag fick lämna vårt lilla tjejgäng för att gå till doktorn istället. Knas. Hon mår bra nu iallafall. Hemma och tar det lugnt. Nu ska jag fila lite på en ny låt till Fabian, och lite läxor. Skönt att få saker ur vägen, hej!


No comments:

Post a Comment