Thursday, January 24, 2013

Naken

Jag säger det igen!

Det är så roligt att göra det jag gör!

Nyligen har jag jobbat på en låt till en film som ska sändas hemma i Sverige. Låten blir till sluttexten, och det är så sjukt spännande att jobba med det på riktigt. Regissören ger mig tips om hur han vill ha låten "Här låter den lite för glad i stämningen." "Introt passar bra in med slutet på filmen." m.m.  Har aldrig riktigt jobbat på det sättet tidigare så jag är sjukt entusiastisk.

Jag gjorde en slaskinspelning på låten i Logic, som blev riktigt mysig. Men när den riktiga låten kommer ut ska ni få höra den. Härligt poppigt, det är ju ofta så att mina låtar blir någon mix av jazz och pop, men den här har jag jobbat med på ett helt annat sätt. Med en referenslåt och en tydlig bild av hur låten ska vara stämnings och form-mässigt. De problem jag stöter på är framförallt hur man ändrar på en låt, som redan är "klar". Ofta när jag har skrivit ut något och spelat in så känns det klart och det blir svårt att applicera en annan känsla på låten. Vi får se hur det går!


No comments:

Post a Comment