Sunday, January 22, 2012

Lördag

Det har börjat snöa på riktigt nu. Fruktansvärt grå slasksnö på vägarna, och fina vita lager med pudersnö där ingen går. Men, Boston är ju en stad så det finns mer av det förstnämnda. 

Hannah Christiansen
Hursomhelst, idag hade vi något så fantastiskt som en "Brunch for new women students". En tillställning som ska hjälpa oss tjejer att hålla ihop eftersom att vi bara utgör 30% av skolans elever. Det var sjukt god frukost, en massa tal av kvinnor som hade gått ut Berklee och framförallt ett fantastiskt liveframträdande. Kolla in www.musicofhannah.com. Hennes musik var så otroligt ärlig, och det berörde mig så mycket! 

Till Ian!
På brunchen träffade jag Kathryn som började i höstas, och tack vare henne hamnade i Cambridge på en soulklubb inatt. Väldigt kul, trots en del killar... (Det var inte det jag kom till Berklee för.) Men Pierre erbjöd sig att vara min pojkvän när det behövdes (när han inte raggade på andra killar) och jag lyckades dessutom fullfölja mitt mission! Att köpa en drink för mina 20 dollar som jag fick av Ian! Och den var riktigt Girly! ^.^


Imorgon blir det verkligen vila ut! Innan allvaret börjar... Kanske jamma lite? Mums!

No comments:

Post a Comment