Sunday, January 22, 2012

Här bor jag

Hörde att det fanns efterfrågan om bilder på hur jag bor! Så här kommer några stycken!

Så går vi hem till mig, längs med Boylston street, ända fram till 1191. En av de så kallade 1100-byggnadena.

 I taket hänger ett element. Väldigt bra (?) eftersom att värme stiger. Men det är praktiskt att hänga saker i det.
Sängen och skrivbordet osv.

Gardinerna är för det mesta nerdragna. Huset vetter nämligen mot en bakgata å folk går å tittar rakt in i rummet. Jude tyckte att jag skulle köpa Kleenex (längst till vänster), så jag gjorde det. Och det är ju faktiskt användbart! Och sjukt Amerikanskt!


 

Och här är köket. Sedan har vi ett litet vardagsrum, och en hall. Lagom stort. Dessutom har de nu spikat igen dörren till det läskigaste rummet i källaren man måste ta sig igenom innan man kommer in i lägenheten, så jag kanske slipper oroa mig för zombiesar!

No comments:

Post a Comment