Sunday, January 15, 2012

Temperaturen sjönk från 5 grader till -11 under natten!

Med andra ord blev det ingen längre promenad idag. Jag gick till Boston Public Library med anledning att fixa mig ett bibliotekskort, men det var stängt pga Martin Luther King day, som egentligen infaller imorgon. Så jag tog en promenad runt parken där jag bor och nu sitter jag hemma och spelar klarinett till diverse gamla Benny Goodman-låtar! Inte heller helt fel. 

Jude: "Jag köpte dig lite strumpor. Det behöver du säkert!"
Igår fick jag besök av Ians föräldrar igen. (Ian, jag är kär i dina föräldrar och tror att jag ska adoptera dem.) De hade med lite prylar som de försökt ge bort tidigare så nu ser mitt rum faktiskt ut som ett riktigt rum! Jag vet inte om jag vågar nämna att Jude faktiskt stod på alla fyra och skrubbade hela golvet för att det skulle bli rent, men hon kunde helt enkelt inte låta bli! Jag fick i uppdrag att rengöra plastgardinerna och hänga in kläder i garderoben. Sedan hjälptes vi åt med fönstren (som säkert inte hade blivit rengorda på 5 år...)
Sedan åkte vi till North End, den italienska biten av staden, och åt fantastiskt god pasta! 
Vi avslutade dagen på Mike's Pastry, ett konditori med hur mycket italienska kakor som helst! (Andréas, du hade dött av glädje om det fanns i Sverige) Jag åt en Chocolate Chip Cannolo, och det var seriöst det godaste bakverk jag ätit! Jude ville givetvis att jag skulle ha med mig ett gäng kakor hem också, så nu är kylen full. Haha, bortskämd är man!

I övermorgon börjar skolan. Hurra!

2 comments:

  1. Replies
    1. Haha jajjemen. Riktigt fina är dem.... Det är som vita rullgardiner i plast lixom. :) Men de döljer alla läbbiga alkisar i gränden utanför min lägenhet. Hehe.

      Delete