Saturday, January 14, 2012

På vandring i den blåsiga staden

Äntligen hittade jag till Downtown Crossing! Där folket hänger och grejer händer. Drack den obligatoriska Starbucks-kaffen och lyssnade på en snubbe som spelade på hinkar och kastruller (precis som i RENT!) Blev lite jam-sugen, men kände mig inte helt bekväm i att ställa mig å sjunga med en ascool trummis, så jag nöjde mig med att ge honom en dollar å ta en bild. Området påminde mycket om Drottninggatan, med stora och små butiker, och massor av folk. Här kommer lite bilder. 
Gick förbi en Steinwaybutik och fick lite flygelbag.
Winter st. tror jag den här gatan heter.
Kaffe på stan. Inne på Starbucks var det alldeles för fullt för att sitta.Sånna här små fina butiker kunde man hitta mitt bland H&M och Marshalls!

Min idol haha, nä men Boston är fullt av spontanmusik. Jag gick förbi ett killgäng som stod och snackade och plötsligt så började en av dem sjunga med värsta soulrösten, för att sedan återgå till samtalet... Lite längre ned på gatan stod en annan kille och spelade berimbau (ett stränginstrument som används i capoeira).

På vägen hem gick jag via Newbury st. Det här är ett praktexempel på hur butikerna ser ut där. Visst ser det ut som ett bostadshus? Sjukt gulligt.

No comments:

Post a Comment