Thursday, January 19, 2012

Testing, testing.

Om igår var dagen då man sprang runt hela Berklee och letade efter information att trycka in i huvudet, så var idag dagen då man satt still timmar i sträck för att försöka få ut all information man har i huvudet. Dagens tema var nämligen TEST. ESPA (Gehör, teori, harmoni, arrangering) och engelska!

Ni anar inte hur mina axlar värker efter att jag satt på musikproven. Man fick hur lång tid man ville på sig, vilket givetvis resulterade i att man satt i några timmar... Dryga tre... Och när allt är på engelska och man inte har ett piano till hjälp så tar det så lång tid. Det fanns stunder under de tre timmarna som jag inte såg vilka noter som stod skrivna på pappret. Som någon sorts not-dyslexi! Skrämmande, haha. 

Sedan kom engelskaprovet. Det var egentligen inte alls svårt, men när man får en massa påståenden och ska välja ett som är rätt, och man redan är mosig i hjärnan efter teorin, så tar även det lite tid. Och vissa av frågorna var sjukt roliga.

T.ex. 
The professor foolishly thought that everyone else would work as much as he did. 
Who worked a lot?

a. The professor
b. The fools
c. Everyone
d. Everyone but the professor

Jag började se framför mig en marionett-teater, där The fools och everyone och the professor dansade runt och sjöng om att jobba hårt. Haha, ganska psykadeliskt men efter många timmars stillasittande kanske även förståeligt.

Imorgon blir iallafall dagen då allting roligt börjar hända! Open mic, jam, peer advisor-träff m.m. Och Audition! Wish me Luck! :) 

Hurra, jag har fått PhotoBooth! Dagens lyckliga moment!

2 comments:

  1. haha! Vad svarade du? det är lite som när filip fick ett papper med "ÖVNINGSTIPZ!!!" av sin lärare på ackis.

    ReplyDelete
  2. Hahaha! Klockrent! Det hade varit so kul att svara the fools, men jag hade ju lixom ingen lust att ta en engelska klass, sa jag svarade the professor, vilket jag HOPPAS var ratt! Haha

    ReplyDelete