Friday, January 20, 2012

Äntligen har man fått hänga med lite folk! Nu ikväll hängdes det i Students Activities Center. Jam, open mic, sing-a-long-movie (Lejonkungen såklart, vad annars!) Och stämningen var så otroligt öppen och välkomnande! På open mic, till exempel, var det en kille som inte ens avslutade sin låt för att han glömde texten, och hela lokalen jublade lika mycket ändå! Det var också sjukt varierat nivåmässigt, men det brydde sig ingen om! Jag bara hoppas att det fortsätter på den här vägen även när vi börjar bli seriösa med riktiga lektioner. Jag menar, jag har ju bara hört skräckhistorier om Berklee, haha.

Här är iallafall min nya lekhörna! Vad tror ni? Kan det bli en ministudio? Igår satt jag halva kvällen och jammade med mig själv i Garageband. Snart får vi tillgång till Logic och Reason m.fl. också! Haha, känner att jag börjar bli lite smånördig. Hoppas det håller i sig, för det är ju sjukt coolt! Jag som trogen PC:are börjar sakta men säkert go to the dark side...

2 comments: