Saturday, January 21, 2012

Vi fick schemat idag! Typ det jag verkligen har väntat på hela veckan! Så såhär kommer det se ut:
16 credits, så det blir en del att göra. Jag tror att det blir toppen iallafall. Man fick tyvärr inte välja några kurser själv den här terminen, men det var nog lika bra. Annars hade man nog blivit lost i alla sköna kurser. Man kan tillexempel få credits för att läsa kursen Yoga for Musicians! Haha sjukt bra. Men jag vet inte riktigt vad jag skulle använda det till i arbetslivet sen.

Nu ska jag på MultiCultural concert! Hej!

3 comments:

 1. åh helt awesommmme! vad mycket ear training. roooligt!! :)

  ReplyDelete
 2. jag reagerade också på eartrainingen.. du kommer ju bli professor i det

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja, sjukt mkt ear training! Och jag hamnade i grupp 4, så det kommer bli en stor utmaning. Men sjukt spännande!

   Delete