Sunday, February 19, 2012

Falafel, mums!

Leo, nu blir du glad. Jag ska laga falafel idag! Har bjudit över några vänner och sedan blir det falafelfest! 


Annars händer det inte mycket (för att vara Berklee) så jag har gjort lite mera läxor idag (blev ju inte klar igår) och jag har tvättat och städat. Alltid lika nice att få sånt gjort av någon anledning. 
Jag hann dessutom se melodifestivalen live, och det var ju som vanligt! Seriöst, Björn Ranelid... Det jag kan säga är att det var ju helt klart något nyskapande. Haha, och jag fattar inte att svenska folket inte kan rösta! Boyband som inte kan sjunga till andra chansen, fint. 
Men man vill ju hålla på de Svenska traditionerna när man är borta såhär, så jag kommer följa det slaviskt till finalen! Hoppas jag. Haha.No comments:

Post a Comment