Saturday, February 18, 2012

Open Mic och Långhelg

Thank God It's Friday.


Veckan har varit slitig. Jag kom ur sängen imorse, men vid tre-tiden hade jag kunnat gå och lägga mig igen. Jag har seriöst svarta ringar under ögonen, TROTS att jag sover rätt bra! Och tack vare min otroligt fina ensemblelärare som inte kan lägga ut läxorna på nätet i tid så måste jag sitta och skriva charts i helgen. 
Men som tur är så är jag ledig på måndag så förhoppningsvis blir det lite extra vila. 


Jag och Stian spelade upp en låt på Open Mic idag! Sjukt kul. Fast det blev inte alls som vi hade tänkt oss. För Open Mic var nämligen utan Mic och utan keyboard och utan gitarrstärkare. Så vi fick låna en akustisk gitarr, och så spelade vi en annan låt som jag har skrivit, istället för den vi tänkte spela ifrån början... Så det blev galet, men kul! 


Nu måste jag plugga liiiiite till innan jag ska se en välförtjänt film och gå och sova! 
Ser ni? Trött som ett troll i dagsljus.

No comments:

Post a Comment