Wednesday, February 15, 2012

Historien om vinflaskan.

Courtney bad mig att gå och köpa en flaska vin (eftersom att hon bara är tjugo år och aldeles för liten att dricka alkohol...)
Så jag springer iväg till vinbutiken, som precis ska stänga, tar det billigaste jag hittar och köper det. När jag kommer hem kommer det klassiska: det är en flaska med kork och vi har ingen korkskruv... Så vi börjar fundera på saker att öppna flaskan med. Courtney hittar en riktig skruv som hon försöker skruva ner i flaskan, och när hon inte är tillräckligt stark så hämtar hon en hammare som hon bankar ner skruven i flaskan med. 
"Hm.." tänker jag, "det blir nog svårt att få ut den där skruven nu..." Men vi är envisa som troll. 
Men nu är det både kork och skruv att få ut ur flaskan...
Efter en stund, när vi letat efter diverse hjälpmedel att få ut skruven med, så hittar jag en armékniv med korkskruv på. Haha, sjukt ironiskt. Som att ödet inte ville att Courtney skulle dricka vin på en tisdag (håller iochförsig med ödet på den punkten. Inte för att det är tisdag utan kanske för att hennes anledning att dricka vin var att trösta sig från diverse Valentines Day deprissioner... Har förresten aldrig fattat den grejen. Jag är så glad att jag får fokusera på musik och bara musik! Jag är nog tillsammans med musik just nu...) Anyways! Korken och skruven satt där de satt, trots våra försök att vicka, skära loss bitar med kniv, stoppa in skruven i dörrspringan och dra... Ja vi testade allt. Till slut blev Courtney så desperat att hon övervägde att skära loss hela halsen. Men vi kom fram till att det var lite för desperat och att glassplitter i halsen inte är nice. 
Men faktiskt funkar envishet, för efter kanske en halvtimme fick vi ut skruven! Som tur var kunde jag fortfarande få ner korkskruven i korken (som var ganska söndertrasad i övrigt) och korkkriget vunnit. Victory!

No comments:

Post a Comment