Tuesday, February 14, 2012

Ibland känns det som att hela den här resan inte är på riktigt. Som att jag snart kommer hem, tillbaka till verkligheten igen. Jag undrar om det påverkar hur jag är här. Det är inte som att jag förväntar mig att jag ska börja jobba inom den Amerikanska musikbranchen efter att jag gått klart (kommer jag ens gå klart, eller kommer jag gå ett år?) Just nu känns det iallafall som att jag snart kommer vakna upp ur den här drömmen och fortsätta med vad jag nu gjorde innan jag kom hit. Konstig känsla.
Jag kanske borde försöka leva mer i nuet och se det här som min verklighet. Skulle det ändra min syn på saker och ting?

Idag gick jag på yoga för första gången sedan jag kom hit. De har ett Live Well program på Berklee där elever håller yoga klasser, dansklasser och meditation. Bra grej. Dessutom tar de hit en massör några gånger per termin, och då kan man få gratis massage! Det ska jag verkligen göra!
När jag gick hem från yogan var trafiken framför mitt hus på Boylston st. helt uppstoppad av kanadagäss som fått för sig att gå över vägen. Såg väldigt komiskt ut. Nästan som i Nacka. De borde sätta upp en sån snygg varningförfågel-skylt på Boylston st.

No comments:

Post a Comment