Sunday, February 12, 2012

Amp?

Igår jammade jag med min loopstation! Och med Zerlina och en kille från Singapore.
Svårt att lära sig loopen men det var väldigt kul! Jag funderar på att köpa en förstärkare, en liten och billig, så att jag kan sitta hemma och leka istället för att boka ett ensemblerum 2 dagar innan jag vill spela... Några tips? Funderingarna går kring om jag borde köpa typ det billigaste bara så att jag får ljud i den. Eller om jag borde satsa på att köpa en voice monitor, så att ljudet blir lite bra också... Men det skulle gå på kanske $ 400-500 för en helt okej. Svårt beslut.


Hursomhelst drog vi tre hem till mig efteråt och bakade pizza! De har färdig pizzadeg i påse på Trader Joes så det blev mums.
Gud, jag blir alldeles hungrig av att skriva om det här. Hörs snart! Hej.

No comments:

Post a Comment