Friday, February 24, 2012

Kackerlacka 2!

Okej. Nu är det dags att ringa exterminators eller något! Kackerlacka två sitter just nu bakom ugnen och hoppas på att vi inte ska spola ned honom i toaletten. Jag har lite smått panik. Bara att veta att det sitter ett kryp stort som en tumme, som dessutom skulle vinna en rallytävling utan problem, bakom min spis, under mitt skafferi, det är inte okej!

Man kan inte heller ringa några insektsutrotare förrän på Måndag, för de har precis stängt! Så jag ska alltså leva med det här lilla krypet i tre dagar! Det är alltså lika bra att jag vänjer mig. Varför inte skaffa en fin liten bur till honom, och en matskål som det står Robert på. Kackerlackan Robert. Ganska gulligt. Har är iallafall mindre än den förra vi hade. Hade jag inte lyckats skrämma iväg honom till bakom spisen hade jag tagit ett kort...

No comments:

Post a Comment