Thursday, February 23, 2012

vår

Det är vår i luften nu. Kanadagässen går över vägen för att äta frukost utanför mitt hus, sedan flyger de tillbaka till dammen där de bor. De verkar rätt nöjda med livet faktiskt. Jag menar, uteserveringen har fint grönt gräs trots att det är mitt i februari, och det är säkert 13 grader i luften. 

Jag satt och nostalgi-lyssnade igår kväll på ett par uppspel från Birka. Man blir alltid förvånad över hur mycket bra saker man gjorde, och hur mycket dåliga saker man gjorde med! Jag brukar inte lyssna på gamla grejer av någon anledning, men jag tror att det är väldigt nyttigt. Lade iallafall ut Anger Managements version av All the things you are på Soundcloud om ni vill kolla in. Var drygt ett år sedan vi spelade den konserten.


soundcloud.com/schlin

No comments:

Post a Comment