Thursday, February 2, 2012

Love is in the air!

Dan hade ingenstans att bo inatt så han får sova på Courtneys soffa i köket. Och jag måste säga att de kommer väldigt bra överens, haha. Nä men jag ska inte dra några förhastade slutsatser ifallatt Courtney spanar in att jag har en blogg och översätter allt på Google Translate, haha. Inte helt omöjligt att det händer. 

Annars har jag börjat tröttna mer och mer på min sångteknik. Varför kan jag inte bara låta bra när jag öppnar munnen? Kom igen lixom. Sjunga är fan skitsvårt ibland. Men imorgon har jag sånglektion så jag hoppas att vi kan åtgärda det. Astman (eller vad det nu är som ger mig slem på stämbanden) finns där då och då, till och från... och den går mig på nerverna, verkligen. Men jag tar min medicin och hoppas att det går bort snart!

Spelade några standards med Zerlena i eftermiddags. Hon är en grym jazzpianist, så det var nice. Kul att spela lite med olika människor också, jag tar alla chanser jag kan. Det är ju därför jag är här!

Nu måste jag verkligen sova, annars kommer jag dö på sånglektionen, klockan 9! Vem kan sjunga då lixom? Jaja, godnatt!

No comments:

Post a Comment