Tuesday, January 31, 2012

Jag och Mac är inte kompisar just nu.

Så idag vägrade min dator att starta. Precis när jag börjat tycka att Mac ändå är rätt bra och nice och användbart så sätter sig datajäveln på tvären. Den ger ifrån sig en ledsen ton och sen pustar den tyst, som om den har tröttnat på att leva. Jag menar, det hade varit acceptabelt om den varit 10 år gammal, men den är sprillans ny! 
 Så jag gick iväg till Berklee Computer Center, där jag fick veta att den hade ett allvarligt hårddiskproblem och att vi kunde rädda mina filer i sista sekunden (annars hade jag varit utan essä till imorgon...) Så datorn fick åka iväg till farbror Apple och jag fick ytterligare en sprillans, som när jag startar låter exakt likadant! En ledsen ton, en liten pust. Den här lyckades dock återhämta sig, så just nu fungerar den. Men jag tänker inte vänta på att den också ska krascha, så det bär väl av till Computer Center igen innan nästa lektion. 


Säger ju det: Det går inte att lita på Mac...

No comments:

Post a Comment