Thursday, February 9, 2012

Utelåst.

Police take notice. Är det en uppmaning? Haha

När jag skulle till sånglektionen imorse hade jag ganska bråttom. Med andra ord, precis när jag stängde ytterdörren (som går i lås av sig själv) insåg jag att jag har glömt nyckeln på insidan. Och Courtney svarar inte i telefonen (hoppas hon ska hem i eftermiddag!) så just nu jag är helt enkelt fast på skolan ett tag. 
Dock är det en helt okej dag att bli utelåst på. Solen skiner, det är inte allt för kallt och jag har inte övermycket läxor i lägenheten... Så jag har precis haft en och en halv timme i övningsrummet med de miljoner sångövningar som Judi gav mig. Perfekt!

På tal om ingenting så kommer Gretchen Parlato hit på tisdag och har clinic! Hon ska snacka om att skapa ett bandsound, och om att jobba i ett band som en grupp. Sånt som jag gillar! Är lite leds på att leka soloartist på Rythmgroove lektionerna, det låter så trist när bandet endast spelar vad man säger till dem och inte lägger in sin egen kreativitet i det hela. 
Men min jazz&pop ensemble är bättre. Vi ska kanske börja repa utanför skoltid, och alla verkar jäkligt taggade så det är kul. 

Det är sjukt vad mycket saker som händer på skolan som man inte vet om. Enda anledningen till att jag såg att Gretchen Parlato kommer är att det sitter små lappar utanför sånglektionssalarna. Vill man så skulle man kunna gå på clinic i princip varje dag! Helt stört, och nice!

Nu ska jag ta mig ut i solen. Hejdå!

No comments:

Post a Comment