Saturday, February 11, 2012

Dröm

Inatt drömde jag att jag kidnappade fem små barn ute i skärgården. Först satt jag publik i en musiktävling av något slag. Andréas var där, och en massa tjejer från Afrikalinjen. Jag fick se när Marie Fredriksson skulle lära sig en hiphop-låt, och det gick inte alls bra för henne.  De andra artisterna, Nanne Grönwall och Björn Skifts bl.a. hade gjort sina låtar jätte bra, men Marie Fredriksson var bara fånig och därför åkte hon ut ur tävlingen, och jag tyckte synd om henne.
Sedan träffade jag de här barnen. Deras föräldrar hade inte tid för dem så därför lekte jag med dem. Tillslut tyckte barnen att jag skulle ta hand om dem istället för deras föräldrar, så jag samlade ett gäng och vi åkte båt ut i en solig skärgård för att kidnappa barnen när deras föräldrar inte såg.
Det var jätte spännande! I drömmen simmade jag dessutom fjärilssim och det var jätte lätt!

Nog om drömmar. Igår var jag på konsert med Kenan. En klassisk kör som sjöng madrigaler om näsor och sex. Fast allt var på främmande språk så publiken slapp bli generad, haha.
Men seriöst, den här texten, sjungen på tyska: Hearken about this new poem about noses, for there are well many enough. May everyone who would like a nice nose join us in this friendly game!
Sedan rabblar de upp en miljard olika näsor och sedan slutar de med: and still many others which we will not mention here because we've had enough.
Och den här snubben som skrev låten levde lixom mellan 1532-1594. Briljant! Vet dock inte om det är han som har skrivit texten, men det skulle typ inte förvåna mig!

Jag kom förresten inte med i vokalgruppen. Synd, men alla som sökte var sjukt bra så jag är nöjd med min insats.

No comments:

Post a Comment