Wednesday, February 22, 2012

Väsen

Nej, jag fick ju inte alls tillbaka provet, för vår kära Scott DeOgburn håller Berklee Auditions hela veckan. Istället fick jag ett ton läxor av vikarien till imorgon. Men det är bra, för då övar man ju (tur att jag inte hade några andra läxor till imorgon för de hade blivit lidande). 

Däremot fick jag se Väsen idag! De hade en clinic i 921, och det är ju helt underbart vilken musik de spelar. De har spelat i 23 år tillsammans, bara det är ju fett coolt! Nu vet jag också att violasten spelar på en femsträngad viola, och gitarristen har en DADADA stämning, med lägsta a utbytt till bassträng för att få ett maffigt sound.
Amerikanarna är iallafall väldigt faschinerade av nyckelharpan. Det finns inget liknande här.
Tyvärr är inte Spotify lika bra som live, men det duger för den nyfikne!

No comments:

Post a Comment