Thursday, February 23, 2012

Angående ost


Jag fick äntligen användning för min osthyvel! 
Anledningen till att de inte har några osthyvlar i USA är att de inte har någon ost som behöver hyvlas! Allt är redan färdighyvlat eller rivet, och ALLT heter Cheddar! Men äntligen hittade jag en riktig ost. Den heter Swiss Cheese och smakar lite som Gouda. Helt okej!


Just det, jag glömde berätta att igår träffade jag typ alla Svenska Berkleemänniskor på en gång! (Okej, inte alla.) Först träffade jag Marcus utanför Väsenkonserten. Han är ju som bekant den enda svensk jag träffat fram tills igår. Sedan, när jag väntade på ett övningsrum gick det förbi två killar som snackade svenska med varandra, och då var jag tvungen att gå och hälsa! Den ena bor med Marcus, och när vi står och snackar så kommer Elsa fram från ingenstans (har bara sett henne på facebook innan.) Så det blev svenskinvasion. Och dessutom fick jag ett sms i förrgår ifrån en kille från Dominikanska Republiken som hade varit utbytesstudent i Sverige. Det är konstigt vad glad man blir av att höra sitt eget språk ibland. 
Det känns bra att veta att ni finns på riktigt också, och inte bara i facebooks Berkleegrupp! Haha.

No comments:

Post a Comment