Friday, March 16, 2012

Utflykt till north station 2

Efter min visit till Social Security Administration kom jag på att jag faktiskt var väldigt nära North End, och trots att jag bara åkt bil dit förut så tänkte jag att jag kanske kunde hitta tillbaka till den gamla kyrkan och Mikes Pastry. Så jag vandrade mot vad som snart faktiskt visade sig vara North End.

Hur känner man igen North End?
Jo, för det första ser det inte alls ut som Boston, man tror snarare att man har kommit till en liten småstad i Italien. Små vägar och små hus, italienska restauranger, cigarrhandel och blommor i alla fönster. Dessutom pratar nästan alla italienska! Lustigt... 


Jag hittade till Mikes Pastry och var såklart tvungen att gå in och köpa mig en Cannolo! Fortfarande den godaste bakelse jag någonsin har ätit. Den här gången med hasselnötskross. Mums! 


No comments:

Post a Comment