Monday, April 2, 2012

Springlove

Så. Våren försvann ganska snabbt. Nu är det typ nära 32 farenheit (0 grader) och regnigt. Usch.
Ett vårtecken som dock finns är att Kanadagässen inte längre går i klunga och äter gräs, de har parat ihop sig två och två! Jag tyckte det var så sjukt gulligt när jag såg det. Vårkärlek.

Annars går livet på! Jag spelar bas, var och kollade på lägenheten vi ska flytta in i igen. Förhoppningsvis är Pierce från Kanada och en kille som heter Josh med. Och har jag tur så kanske Sara vill flytta in också! Skulle inte banga på en tjejkompis mitt ibland alla killar.

På torsdag ska jag ha lektion med Becca Stevens! Hon verkar vara the thing här på Berklee; jag hade aldrig hört om henne tidigare men här pratar alla om hur bra hon är. Så jag gick på hennes konsert i Cambridge och blev helt såld! Hon gör någon sorts blandning mellan folk och jazz, sjunger och spelar gitarr bl.a. Kolla in henne på spotify!


#NowPlaying Becca Stevens on #Spotify
http://open.spotify.com/artist/0Sh2X6e3JerGnyEF0vDgbk

#NowPlaying Becca Stevens Band on #Spotify
http://open.spotify.com/artist/2hwINSkBvQ1Nigwc612Ihk


Önskar att det blev varmt så att man kan bada någon gång...

No comments:

Post a Comment