Friday, March 30, 2012

Lättnad

Ratings audition över. Sång midterm över! Jag tycker att det gick helt okej på båda delarna. Och min rating höjdes faktiskt så jag är nöjd och glad (även fast de inte betyder nåt i verkligheten). 

Jag spelar bas och lär mig läsa koreanska som faktiskt är ett jätte lustigt språk! De har en bokstav som ser ut som o och är tyst. Den betyder i princip ingenting men den finns ändå. Jäkligt skumt. 

Har en hel del läxor tills nästa vecka, men jag har kommit in i någon sorts bekvämlighets zon där jag lär mig en miljon andra saker istället för att göra läxor. Det är jätte kul, fast kanske inte så bra för mig i längden! Så helgen blir ett berg av läxor. Men jag är glad och in the flow, tror jag :) 

안종 (Om jag stavade det rätt så blev det Hej. Haha nördigt!) 

No comments:

Post a Comment