Sunday, May 13, 2012

Berklee Commencement 2012

Jag hade aldrig sett en riktig commencement ceremoni förut, men idag fick jag tillfälle! Ganska häftigt. Vi jobbade som Ushers, under konserten som var igår och under ceremonien imorse. Ganska häftigt att se alla studenter vandra upp på scenen iklädda äkta Harry Potter - robes, för att få sina certifikat och i slutet vända tofsen från vänster till höger och kasta mössorna! Det var fler människor jag kände som graduerade än jag trodde! Greg och Yuki från min Grooves-ensemble, och en bunt människor som jag träffat vid olika random tillfällen. 

På lördagen var vi ganska trötta (se översta bilden haha), men det var helt klart värt det. Vi var ett skönt gäng och båda dagarna fick vi sluta tidigare! 
Konserten igår var fantastisk. Det spelades tributes av Allison Krauss och The Eagles. Och bådadera var där. Allison sjöng "Down in the river to pray" tillsammans med en kör, Eagles satt bekvämt på VIP platserna och såg sina låtar bli spelade. En rolig sak var att vi eskorterade VIP-personerna till sina platser, och när de välkomnade the Eagles och zoomade in kameran på deras ansikten så var det en usher som sa: "Men vad sjukt! Jag visade dem var de skulle sitta!" 
Jag hade inte heller känt igen dem kan jag säga. Men det är ganska coolt ändå. 


No comments:

Post a Comment