Tuesday, May 22, 2012

Birkafestival del 1, Kul kul kul

Om man volontär-jobbade på Birka-festivalen fick man gå gratis och äta gratis! Bra, tänkte jag, och så gjorde jag det. Jag fick den bästa uppgiften: att köra folk till tågstationen klockan fem på morgonen! Men det gick bra ändå. Värt att vara lite trött när jag inte ens behövde gå i skolan dagen efter. Fast det resulterade också i att jag på onsdagskvällen däckade klockan 9 istället för att jamma med Olov, Are och Hannes. Sånt händer ibland...
Banden var härliga! Systraskap med elektroshow och dubstep-klarinet. Dina Kompisars Kompisar med superfria jazzsolon och Pombo som hade kreativa texter och en skiva som inte bara var en skiva utan även en bok och en hund! Den köpte jag givetvis! Jag berättar mer i del 2!

No comments:

Post a Comment