Wednesday, May 9, 2012

Blackout 2!


Arrangerings finals gick bra. Lagom lätt. Vår lärare rådde oss att rösta (dock får ju bara amerikanerna göra det) och att säga "See you later" istället för "Good Bye" (tydligen klarar hon inte av farväl för hon blir så fäst vid alla sina elever.) Så jag sa "See you later" och gick för att öva. Efter ca 45 minuter slocknade min lampa. Oj, tänkte jag. Nu har sensorn inte märkt att jag rörde mig. Men sedan insåg jag att även min keyboard hade slocknat. Och korridoren utanför övningsrummen.

Är det inte ironiskt att det ska vara en blackout på midtermsveckan så att allt blir försenat, och när folk har återhämtat sig så kommer det igen på finals! Som tur var varade det bara i någon timme (tydligen fixade de fortfarande med grejer från transistorbranden, så det var därför allt hade slocknat.) Så min proficiency fortsatte enligt schema. Det gick helt okej, jag fick fokusera på att överrösta brandbilarna utanför fönstret och juryn skrattade och ursäktade sig.

Sedan vandrade jag hem i regnet. Det är fantastiskt grönt nu och gässen har fått ungar! Jag har börjat på några loopstation-kompositioner, vilket är fruktansvärt svårt. Hur blir man tajt lixom? Ingen aning. Men roligt är det.

No comments:

Post a Comment