Tuesday, May 8, 2012

Final week. For real.

Jag vet att jag har pratat om sista veckan, och finals och allt. Men nu är det verkligen sista veckan och finals och allt! Nästan över till och med (trots att det är måndag)!

Jag och John ska försöka spela in lite ikväll. Vad vet vi inte än, men det blir säkert fantastiskt! Förhoppningsvis så bra att vi får gigs i Sverige när han kommer.
Imorgon har jag Arranging finals och Proficiency (the big song test.) Sedan är jag nästan klar. Bara Ear Training och Writing and Communications kvar.
Jag lyckades ju få spela på restaurangen med Johns band igen så jag hann lixom inte öva och plugga inför den här veckan. Men ikväll har jag suttit och försökt lära mig basens, gitarrens och pianots range och sedan har jag sjungit den sista, sista, sista melodien i Ear Training boken. Den är väldigt logisk och så svår på samma gång. Varför? Ingen aning. Men man bråkar med solfege.

Imorgon får ni höra hur det gick på proficiencyn...! Puss och kram!

No comments:

Post a Comment