Wednesday, May 2, 2012

Första maj

Jag föll ner i ett inspirationshål. Har gått och haft känsla av att vara jätte inspirerad hela dagen, men jag vet inte exakt hur jag ska tackla det. Jag började på en låt som jag vill göra något med men jag vet inte exakt vad det ska bli av den än. Det känns ungefär som att jag ligger inuti mitt huvud, och att utanför skallbenet hopar sig alla läxor... Jag vet att jag kommer klara det, frågan är bara hur bra det blir. Jag vet inte om jag skrev förut att jag har skrivit två låtar till mina Harmony Finals, men jag skrev dem så snabbt för att bli klar så jag vet inte riktigt om jag tycker om dem. Men en av dem testade jag på ett jam och den kan säkert bli bra om man arrangerar upp den lite..

Det är förresten inte varmt här! Den där 30 graders värmen försvann lika plötsligt som den kom. Idag regnade det och var kanske 10 plus max... Vad händer? Man undrar ibland...

No comments:

Post a Comment