Sunday, April 29, 2012

Slutspurt

Kan inte fatta att det snart har gått en termin. Till. Jag åker till Svergie om två veckor, eller rättare sagt: jag åker till Trondheim om två veckor!

Spelade på Tico's restaurang idag. Subbade för trumpetaren i bandet, och tack vare det har jag lärt mig ett gäng låtar på två veckor. Närmare 20 stycken faktiskt. Så jag har speedat upp tempot ganska rejält. Inför finals har jag ett gäng projekt att bli klar med!

Skriva en blues
Skriva en AABA låt
Transkribera en låt
Korrigera alla mina ensemblecharts
Skriva ett nytt chart på en låt som passar mig
Skriva en uppsats om något musikaliskt
Sen är det förstås prov i alla ämnen vi har haft under terminen...

Herregud, jag insåg just att några av de här projekten ska vara klara på måndag.
Dags att sätta igång...

Hej.

No comments:

Post a Comment