Friday, June 8, 2012

Tidningskändis och odrucken skumpa

Äntligen. Jag sitter på tåget hem! Om 5 timmar får jag återse kära gamla Stockholm för första gången på 6 månader!

Hemresan blev väldigt spontan. Jag och matilda hade egentligen tänkt att åka hem imorgon, men det billigaste och faktiskt enda tåget vi kunde ta (om vi inte ville åka hem på söndag) gick idag 17.12. Så hemåt bär det nu.

Vi hade de sista spelningarna imorse på Östbergsskolan. Okoncentrerade barn och en hög scen så det var rätt svårt att nå ut till dem. Men vi gjorde så gott vi kunde och på det hela gick det rätt bra. När vi kom hem fick vi se oss själva på kultursidorna i tidningen! Plask! Med vapendragaren Ian Barstow och slitvargen Magnus Vikberg. Alltid lika kul att se vad för finurliga saker de hittar på.
Vi tänkte fira sista kvällen med skumpa och ginger beer som vi köpt på systemet. Det är ju trots allt studenten idag med. Men nu när jag och Matilda bestämde oss för att åka så blev skumpan lämnad kvar i Ians kyl. Men ingen nöd på den för som vi alla vet så älskar Ian girly drinks! Jag ska länka till arikeln men för den som inte orkar vänta kan man gå in på www.öp.se och söka sig fram till Plask.

Det har varit 3 fina veckor. Jag kommer att sakna lilla familjen och fjällen. Men det ska bli skönt att komma hem.


No comments:

Post a Comment