Thursday, July 26, 2012

Back to work 2

Så var man tillbaka på Konsum. Inget nytt, förutom lite smärre katastrofer med diverse medarbetare inblandat. No big deal, så att säga. Ganska trevligt är det till och med. Känns som att det var ganska länge sedan jag jobbade, och man kan ju säga att jag behöver pengarna nu när jag har betalat höstens studieavgift på 72 000 kr...

Vad som är mycket roligare att skriva om är att jag jobbar på en låt tillsammans med Jenny. En riktig kärleks-dänga. Perfekt för alla dagar när man känner sig lite trött på sin partner.

Jag kämpar också på med Tonal Harmony. Har äntligen fattat att man kan följa vissa regler för att inte göra missar med parallella kvinter och oktaver. För när man gör de klantiga misstagen så dödar Bach en kattunge... Står det på facebook iallafall.

Vill dela med mig av ett grymt Berklee band: Kristin King & Dylan Aiello. För att ha spelat in allt i sitt sovrum tycker jag att det blev en rätt schysst mix!

No comments:

Post a Comment