Tuesday, July 24, 2012

Hallongrottor och harmonilära

Nu när John har åkt hem blir det mycket av allt pluggande som hamnade på is. Igår lärde jag mig allt man behöver veta om dominant ackord. Och idag har jag läst om modal interchange chords... Mycket intressant... Fast så fruktansvärt mycket att lära sig. Det mesta kan jag egentligen redan. Är ju bara problemet med att det är på engelska och att förklaringarna till en ganska enkel metod blir jätte långa och komplicerade. Jag hoppas verkligen att jag kan tenta av kursen innan jag kommer tillbaka till Berklee. Så att jag kan jobba som Tutor åt andra elever. Vore verkligen toppen.

Annars blir det mycket hallon och smultron-plock här ute på landet. Jag bakade hallongrottor, och blev jätte sugen på att börja på en ny surdeg igen! (Jag vet, surdeg är trendigt, men det är ju så himla kul att ha ett litet monster i kylen!)

Well, well. Allt för nu. Tack och hej. Och här kommer dagens musiktips:

låten Coffe med Yuna, spana in på spotify!

No comments:

Post a Comment