Tuesday, August 21, 2012

New York City, Day 1

Äventyret börjar. Vi hann göra otroligt mycket dag ett. Besökte 9/11 Memorial (lite mer rutinerade den här gången så vi behövde inte gå omvägen 4 kvarter för att hämta biljetter). Malin kom också på att det är lite ironiskt att 911 är USA:s nödnummer (eller en konspiration, hon lär ju inte varit den första som tänkt på det haha). 
Efter det ville arbetsterapeuten mamma gå på en utställning om kroppen. Men inte vilken utställning som helst. Hela utställningen bestod av riktiga kroppsdelar som de hade balsamerat på något sätt så att de skulle hålla! Rätt otroligt och coolt, men när man kollade på rökarlungor och cancer-svulster var det inte så nice.
Vi åt på RED, en mexikansk restaurang, och det dracks Margaritas. Malin var lagom besviken över att hon inte är tjugoett än.

Brooklyn Bridge var rätt maffig. Vi gick hela vägen ner till Brooklyn-sidan, men innan vi han se något av de mer konstnärliga kvarteren blev vi för trötta. Så vi avslutade dagsvandringen med en Starbucks-kaffe. Äkta amerikanskt. 
 Idag blir det shopping shopping shopping (Fanny djublar och Malin önskar att hon hade mer pengar), i Jersey Mall.

No comments:

Post a Comment