Wednesday, August 22, 2012

Jersey Garden

Gillar du att shoppa?
Det är här det händer.
Märkesnördarnas och shopoholicarnas paradis, med klädesbutiker såsom Marco Polo, Abercrombie and Fitch, Victoria's Secret, Reebok, Levis och självklart Forever 21 och H&M. Butikerna hade också helt okej priser eftersom att det mesta var outlet.
Fanny var seriöst i himmelriket. Hon hade spanat in allt hon ville ha på internet, sedan tagit kort på kläderna för att kunna få hjälp av dem i butiken att hitta rätt och hon hade sparat hela våren bara för att kunna shoppa så mycket som möjligt (japp, hon hade nog inte haft något problem med att åka till Jersey Garden idag igen, men tack och lov finns det fortfarande saker vi inte har sett i New York.)

Själv är jag ingen stor shoppingmänniska. Tyvärr, eller tack och lov, jag vet inte. Man kan säga att om jag skulle starta en modeblogg så skulle jag skriva kanske en gång om året. Inte för att jag inte gillar mode, men det är så tidskrävande och dyrt att hålla sig uppdaterad, och jag vet alldeles för väl hur jag vill att kläderna ska se ut innan jag går in i butiken så därför hittar jag aldrig någonting. Men jag lyckades ändå köpa mig en illrosa bh och en parfym (wow Linnéa, bra jobbat!) som senare blev en present till mig själv för att mamma inte visste vad de skulle ge mig i födelsedagspresent. Haha tydligen är jag så neutral att man inte ens vet vad jag skulle gilla att få i födelsedagspresent.

Hursomhelst! Idag blir det Staten Island med båt, och lite frihetsgudinna.

No comments:

Post a Comment