Sunday, September 2, 2012

Allston Christmas

Äntligen. Med en dundrande huvudvärk, knappt någon röst och med en lite för tjock näsa är jag äntligen inflyttad i mitt nya hem på Greylock Road. Familjen åkte från Boston imorse och jag har gått runt och oroat mig hela dagen för att flytten ska gå snett. Inte minnst för att man inte kan flytta in riktigt samtidigt som man flyttar ut. Under ett par timmar har man alltså ingenstans att ställa saker och eftersom det är Allston Christmas den 1a September - alla slänger ut saker de inte vill ha på gatan och alla som vill får ta av dem - så ska man akta sig för att ställa något utanför huset. Men med hjälp av älskade Rick och Júde så klarade vi oss fint, och Stian och Ben hann med ett besök på IKEA med kö ut till sängavdelningen.


Jag är lite för sjuk för att skriva nu så jag ska bara krypa ner i min mysiga säng och somna!

No comments:

Post a Comment