Sunday, September 2, 2012

Andra första skoldagen

Jag hade hoppats på att övningsrummen skulle öppnas omgående, men halva skolan verkar fortfarande vara stängd! Jag har iallafall en vecka på mig att plugga till Tonal Harmony (skulle ha kommit lite längre än vad jag trodde) och fixa allting som behöver fixas!

Har redan träffat Kelly som jag jobbade tillsammans med på commencement (och tack och lov kände hon igen mig!) När man har varit hemma såhär på sommaren är man lite rädd att folk man träffade under våren inte har en aning om vem man är!

Ska träffa Sara om en halvtimme och käka lunch. Hon är just nu på Laptop Essentials och sedan ska hon på en rundvandring. Det känns nästan som att jag börjar om på nytt, genom Sara. Jätte spännande och roligt. (Det kanske inte är så vanligt att man hänger runt på Orientation när man kommer upp i högre terminer, men jag blir som ett barn på nytt!

No comments:

Post a Comment