Wednesday, October 3, 2012

2 oktober

Tiden bara flyger iväg. De första skoldagarna har blivit till veckor och jag hinner inte riktigt med mitt eget liv! Läxorna staplas på hög, och innan man får in ett bra tempo har halva terminen gått!
Den här terminen har också varit fullspäckad med kändisar. Vänner jag har pratat med har sett Bobby mc Ferrin ett antal gånger, I torsdags kom Lalah Hathaway in på min ensemble lektion för hon kände min lärare (som har turnerat och ska turnera med Chaka Khan), min andra lärares pappa har skrivit musik tillsammans med Pat Metheny. Att jag inte märkt alla under våren känns lustigt. Tänk på graduation när någon förde herrarna från Eagles till deras vip platser och inte hade en aning om att det var dem! Det måste vara lustigt att vara så känd, för man måste ju uppfattas som lite overklig! Som att man inte finns på riktigt, utan är någon sorts ikon som bara syns i tv och på stora arenor.

Nu måste jag sova, lång dag imorgon! Men hoppas alla ni kära mår bra och tar hand om er! Skriv en kommentar då och då om ni vill! Kram!

No comments:

Post a Comment