Sunday, October 21, 2012

A beautiful day

Så idag jobbade jag min första dag på Berklee Performance Center. Skönt att äntligen få in lite pengar. Lönen är cirka 8 dollar i timmen, så vi är ju rätt bortskämda i Sverige, men jag är ändå nöjd för en bra grej med Boston är att man får betalt för hela sitt skift även om man får gå tidigare (vilket faktiskt har hänt varje gång jag jobbat någonstans på Berklee) så det är toppen. Jag fick till och med ha en liten radio, så att jag såg ut som en riktig Securitas-typ.

Resten av dagen spenderades med att fika och vandra i butiker med Athena. "Hur har hon tid med det?" tänker ni förvånat, men ibland får man ta sig en paus. Så det var helt enkelt det jag gjorde. Köpte en pumpa till huset och blev sådär barnsligt glad över att jag ska få skära ut en gubbe i den!

Har även lyssnat igenom en del låtar till Singers Showcase. Riktiga pop-dängor med catchiga melodier och för mycket prod! Min väldigt politiskt inkorrekta rumskompis Paul kom in och frågade vem det var som lyssnade på så otroligt gay musik! Jag skrattade och svarade att jag ser fram emot att dansa och sjunga i världens showigaste show! Pop-diva, here I come!

No comments:

Post a Comment