Thursday, October 18, 2012

Äppelmust på Pavement

Checking in. Jag sitter på Pavement och äter lunch. Det är verkligen äppelsäsong. De har en äppelmust som man kan beställa varm. Otroligt gott i höst kylan (eller värmen... vädret kan inte riktigt bestämma sig). Det är i varje fall alltid skönt med en paus där man kan dricka varmt och hålla om muggen sådär så att händerna blir alldeles varma och goa.

Jag tar mig igenom skolan ganska bra. Hade en till vocal recording session imorse och låten blev riktigt nice till slut. Valde låt i sista stund, fick den inspelad i sista stund, men hade ironiskt nog otroligt mycket tid att spela in sången. Så på måndag får jag vara med och kolla mixen, om jag hittar till rätt rum den här gången...

På måndag börjar repen till Singers showcase, förhoppningsvis kan jag hålla er uppdaterade om hur det går..

No comments:

Post a Comment